Over Brinkman

Al vanaf de lagere school in Sneek wist ik al dat ik slager wilde worden. Buiten schooltijd was ik altijd te vinden in het slachthuis in Sneek, waar ik ook mijn eerste stage tijdens de slagersvakopleiding mocht lopen. Na het behalen van de slagersvakdiploma’s  heb ik me het slagersvak op diverse manieren eigen mogen maken. Ik heb ruime ervaring op kunnen doen en heb bij diverse soorten slagerijen, vleesverwerkingsbedrijven en slachtbedrijven gewerkt en heb ook als zelfstandig ondernemer de nodige ervaring. Sinds 2017 heb ik een vleesbedrijf in mijn woonplaats Joure.

Door mijn jarenlange ervaring als slager heb ik uiteindelijk de manier gevonden die mij het meeste aanspreekt, namelijk het ambachtelijk slagervakmanschap in combinatie met een handige manier van verwerken die ik in verschillende bedrijven heb opgedaan. Zo worden onder andere alle zelfgemaakte producten per stuk vacuüm verpakt en ingevroren.
Wekelijks koop ik kip, rund en varken in en deze verwerk ik zelf in diezelfde week tot allerlei vleesproducten. Het vlees zoek ik zelf uit en komt uit eigen land. Zo is het rundvlees afkomstig van Texel (texelsrund.nl) en het varkensvlees uit Zeeland (hetzeeuwsescharrelvarken.nl).

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken heb ik diverse pakketten samengesteld die eenvoudig aan te vullen of te combineren zijn. Ook voor specifieke producten bent u bij mij aan het juiste adres!

Ik ontvang graag uw bestelling!

Brinkman Vlees
Frans Brinkman

Top <h4>brinkmanvlees.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.brinkmanvlees.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.brinkmanvlees.nl/hoe-werkt-het/">Hoe werkt het</a></li> <li><a href="https://www.brinkmanvlees.nl/over-brinkman/">Over Brinkman</a></li> <li><a href="https://www.brinkmanvlees.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>